18 Eylül 2013 Çarşamba

En ucuz ukash kart



Ukash kart tüm dünyada en fazla tercih edilen ön ödemeli kart durumundadır. Henüz ülkemizde satışa sunulmamış olan kart, internet ortamında yapılan alışverişlerinizde herhangi kişisel bir bilginizin çalınma veya ele geçirilme ihtimalini sıfırlayarak güvenli alışverişin kapılarını ihtiyaç sahiplerine açmaktadır. Kredi kartları, sanal alışverişlerde halen en fazla tercih edilen yol olsa da, senelerdir tamamı ile kapatılması mümkün olmayan güvenlik açıkları nedeni ile kişiler bu tarz ön ödemeli kart yollarını denemekte ve memnun kalmaktadırlar.
Türkiye’de yakın gelecekte satışa sunulacak olan karta şimdilik yalnızca yetkili sanal satıcılar ile ulaşılabilmektedir. Bu alanda uzun yıllardır binlerce kişiyi hızlı ve güvenilir biçimde ön ödemeli kartına ulaştırmış olan http://www.enucuzukashkart.com , başarısını hızlı hizmetinin yanında sunduğu düşük fiyatlara borçlu durumdadır.
Kendisi ile aynı hizmeti veren sitelerin aksine oldukça düşük komisyon fiyatları ile müşterilerine ekstra masrafa sokmayan adres, bu bağlamda sürekli alışveriş ilişkileri kurmakta ve pek çok anlamda kâra geçmektedir. Günün on sekiz saati boyunca canlı destek hattı sunan adres, en ucuz ukash karta ulaşmak isteyen insanlara saat 10.00 ilâ 04.00 arası hizmet vermektedir. Site üzerinde belirtilen banka hesap numaralarına havale edilen en ucuz ukash kart ücretleri yalnızca dakikalar içinde kontrol edilerek kart kodunuz arzu ettiğiniz yoldan ulaştırılmaktadır. Ukash kart tahmin edilmesi imkânsız olan sanal bir koddan ibaret olduğu için herhangi bir kargo veya posta beklemesine gerek kalmadan dakikalar içinde alışverişinizi yapabileceğiniz bakiyeniz sizlere ulaşmış olmaktadır.
Sitenin ziyaretçilerine sunduğu bir diğer hizmet ise hali hazırda elinizde bulunan ukash kartları Türk Lirası cinsine çevirme hizmetidir. En ucuz ukash kartları sunmasının yanında en yüksek kur değerlerinden elinizde fazla bulunan kartları değerlendiren site, bu anlamda da büyük beğeni ve takdir kazanmaktadır. Euro’nun kur değerinin değişmesi ile birlikte farklı zamanlarda farklı kart değerleri belirlenebileceğinden sitenin sık aralıklar ile ziyaret edilmesi kullanıcıların faydasına olacaktır. En ucuz ukash sitesi uzun yıllardır sürdürdüğü kaliteli hizmetten ödün vermemeye ve takipçilerine her geçen gün yeni insanlar katmaya devam edecek gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilan ver