14 Eylül 2013 Cumartesi

Ukash Sitesi



İnternetten yapılan alışverişlerde kişisel bilgi güvenliği son yılların en çok önemsenen konuları arasında yer almaktadır. Halen en popüler yöntem olarak kullanılan kredi kartlarındaki kişisel bilgilerin çalınmasını önlemek ve güvenli alışverişi mümkün kılabilmek için ciddi çalışmalar yapılmış ve binlerce açık kapatılmış olsa dahi, kişinin kendi bilgisayarında oluşabilecek açık ve problemler çoğu zaman uzun vadede ciddi maddi kayıplara sebep olabilmektedir. Bu sebeple internetten ürün veya hizmet almak isteyen kişiler kredi kartları yerine ön ödemeli kart kodlarını kullanarak tamamı ile anonim kalabilmektedirler. Ukash kart bu anlamda dünyada en fazla tercih edilen ön ödemeli kart durumundadır. İnternet genelinde on beş binden fazla uygulama ve web sitesi tarafından ödeme yolu olarak kabul edilen ukash kart, bu başarısını tahmin edilemez kodları üreten müthiş algoritmasına ve çift yönlü ödeme sistemine borçludur. Kişi herhangi bir siteye ödemesini ukash olarak yapabileceği gibi, ödeme alacağı sistemlerden de parasının karşılığını kod olarak talep edebilmekte ve bu kodu bir diğer alışverişi için kullanabilmektedir.
Ülkemizde henüz fiziksel satış noktalarından kullanıcı ile buluşmaya başlamayan ön ödemeli kartlar, internetteki yetkili satıcıları yardımı ile kolaylıkla edinilebilmektedir. Her satıcı kullanıcı ile buluşturduğu kartlardan bir miktar komisyon talep ettiğinden dolayı en ucuz ukash’e ulaşmak ancak profesyonel isimler vasıtası ile mümkün olmaktadır. http://www.enucuzukashkart.com/ sitesi, isminin hakkını vererek en uygun komisyon tutarları ile kişilere anında ukash sahibi olma şansı tanımaktadır.
Site üzerinde belirtilen banka hesaplarına istenilen kart tutarı Türk Lirası cinsinden yatırılarak en ucuz ukash kodlarına kısa sürede ulaşmak mümkün olmaktadır. Saat 10.00 ilâ 04.00 arası kesintisiz olarak hizmet veren canlı destek hattı sayesinde, ücreti yatırdıktan sonra saatlerce beklemeye gerek kalmadan kontrolleri yapan yetkililer, en ucuz ukash kodunuzu MSN, GSM veya mail yolu ile sizlere ulaştıracaktır.
Ayrıca elinizdeki ukash kodlarınızı Türk Lirası cinsine çevirmek istediğinizde site yetkileri ile irtibata geçerek kartlarınızı yüksek kur değerinden bozdurabilirsiniz. İnternette bulunabilecek en ucuz ukash kartları müşterileri ile buluşturan site, yoğun takdir ve beğeni kazanmayı sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilan ver